Hogyan lehet levenni a biciklizárat a kerékpárról?
Hö...?!
Mit gondolsz, miért ajánlottam az erővágót?!:)))
Anyum egyszer beletörte a biciklizárba a kulcsot és a bolt elől kellett kiszabadítani.
Egy harapófogóval vágtam el a sodrott acélhuzalt úgy ,hogy egy vágásra csak néhány szálat csíptem el.
Kb 10-15 ember láthatta, de nem szólt senki...
Milyen típusú zár? Mert ha U lakat, akkor kissé nehézkesebb lesz, de idővel a flex talán viszi. Ha jobb minőségű, akkor kicsit több idő, de egy(vagy több:)) jó koronggal előbb-utóbb sikerülni fog. De lángvágóval szinte biztos. :)
Ha csak valami egyszerű sodrony, akkor azt szinte bármi elvágja. Fűrész, erővágó, vagy ami épp kéznél van... szinte bármi elvágja, nem csoda, hogy a tolvajok is előszeretettel viszik az ilyet.
Azért bika fűrészlap kell hozzá, (nem csak türelem), mivel edzett acélsodronyról van szó. A fűrészlap meg vas. Úgyhogy azzal bármeddig is nyiszatolod, előbb kopik el a fűrészlap, mintsemhogy elvágná.
Acélsodronyhoz flex kell; ha lehet gyémántkoronggal. Az biztos viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!