Balazs00xx kérdése:
A csap pár másodperc után elzáródik, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 13:43
1/10 anonim válasza:
hát először is írd le normálisan,hogy hol,milyen csap,stb,
de ha nem akarod,akkor nem muszáj
2/10 A kérdező kommentje:
panel
fürdőszoba
csap csap . nem tudom milyen..
hideg melegvíznél ezt csinálja..
2011. dec. 17. 18:27
3/10 anonim válasza:
Ez ilyen érintés érzékelős? Ahol takarítok, ott vannak ilyen csapok, amíg közvetlen érzékeli hogy ott van a kéz, vagy a zuhany alatt állnak, akkor folyik a víz. Ahogy elveszem a kezem, pár másodperc múlva leáll. Lehet hogy be lehet állítani, nem tudom. Kérdezzem meg hétfőn?
4/10 A kérdező kommentje:
2011. dec. 17. 23:27
5/10 Zorall1 válasza:
Azért van az, mert a csapban úgy van elhelyezve a tömítés, hogy mögüle (azaz a tengely felől ömlik be a víz) így maga a víznyomás a jobbmenet szerint elzárás felé mozgatja magát. Ennek persze nem szabadna elmozdulnia van annyi ellenállása. ...Így érthető?:) Üdv
6/10 Zorall1 válasza:
Elnézést, a megoldásra még nem adtam választ..Nincs ötletem úgyszólván.
7/10 A kérdező kommentje:
értem értem, de akk sem értem h az elmúlt 3 évben miért működött jól , hogyha gyárilag így van benne a tömítés..
vagy csak most mozdult el és azért tré?
megoldás.. új csap?
2011. dec. 18. 08:58
8/10 anonim válasza:
Vedd le a kifolyószár végéről a szűrőt és tisztítsd ki.
10/10 A kérdező kommentje:
Jójó, holnap megpróbálom! köszi
írok mi lett
2011. dec. 18. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!