Ha elszakadt a redőny mozgató, vagy nem tudom, hogy mi a pontos megnevezése, amivel le-fel lehetett húzni a redőnyt, azt mennyibe kerül megjavíttatni? Nincs garanciám. Ha valakinek volt ilyen, kérem ossza meg velem a tapasztalatát!
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne megtudnom....Előre is köszönöm!2011. nov. 19. 19:16
1/6 anonim válasza:
Ilyen vastag, szalag jellegű izé?
Mikor nekünk elszakad, egyszerűen veszünk pár méter ilyen redőnyhúzót, és megjavítjuk, esetleg meg is varrhatod, ha nem olyan helyen szakadt, ahol beakadhat.
2/6 anonim válasza:
ami elszakadt azt gurtninak hívják és nem drága egy-két ezer forint, ha a redőny is lezuhant és eltört benne bár léc, akkor azt is ki kell cseréltetni, mármint azt a pár fokot ami eltört, olyan hogy garancia, az nincs sztem redőnyre, amúgy én is így jártam múlthéten, hogy leszakadt a redőny, mi otthon megoldottuk sajátkezűleg a javítást, de nem tudom hogy ha redőnyöst hívsz akkor mennyiért csinálná meg, mert anyag és munkadíj is lesz
3/6 A kérdező kommentje:
Hát a redőny is lecsúszott,de szemmel láthatóan egyben van, próbáltuk feltolni de nem igazán akar ott maradni...Ilyen vastagabb szalag igen...Az a baj,hogy nem hiszem, hogy megtudnám csinálni, mert ahogy elszakadt a szalag, eltünt az egyik fele, a vége is csak úgy maradt meg, hogy kötöttem rá egy csomót. És a kötél nem látható mert burkolat van rajta, szóval nem igazán tudom elérni...nem sok ötletem van hogy tudnám megcsinálni:S
De nagyon köszönöm a válaszotokat:)
2011. nov. 19. 19:55
4/6 A kérdező kommentje:
Hol lehet venni olyan redőnyhúzót?
2011. nov. 19. 19:59
5/6 anonim válasza:
Háztartási boltokban, esetleg barkácsboltban vehesz
6/6 anonim válasza:
"olyan hogy garancia, az nincs sztem redőnyre"
A mienkre egyébként volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!