Fürdőszoba csempézett x magasságig. Viszont a zuhany felette van, így ha valaki zuhanyzik, áztatja a csempe feletti festést. Konkrétan le is pergett. Mit lehet tenni oda? Milyen megoldás van?
Ezt oda irányítom, ahová akarom, csak aki használja, nem fogja fel, hogy nem kellene áztatni a festést...
Szőke nő.
Szóval, reménytelen...
Ezért kellene ötlet...
nálunk is ez volt a baj, anno. nos, én 175 cm magas vörös nő vagyok, a fal 150ig volt csempézve, a kád miatt ez alacsonyabbra esett, egyszerűen képtelenség volt nem eláztatni a falat. hozzáteszem a 2m magas barna hajú úriemberrel még úgy sem lehetett ezt a problémát megtárgyalni, fizikailag képtelenség lett volna hajat, vállat, hátat mosnia.
tényleg az lenne a legjobb, ha beruháznál egy vödör vízálló festékre, és az ominózus falat lekennéd vele. kb 2-3000 kemény magyar forint, és a konfliktusok is jelentősen csökkennének...
A guggolva zuhany nem rossz... Csak ő nem fogja fel... sajnos..
Felfogta, hogy ő tette tönkre a falat, azt mondta, akkor nem így zuhanyziik... Azóta még jobban tönkre tette...
Vízálló festéknek utána nézek :)
A csempézés lett volna a legjobb de így utólag csak tényleg azt csinálhatod hogy vízálló festékkel lekened és pszilóval kinyomod a csempe tövét mármint hogy ne folyon be a csempe mögé a víz mert az egy idő utána túloldalt salétromosodik .
de Én tudod hogy oldanám meg! Levágnám a szöszi lábát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!