Hogyan tudom ugyanazt a szint kikevertetni az ajtótok lefestésére, mint amilyenre az ajtót gyártották?
Figyelt kérdés
Nem tudom az ajtót odavinni a szinkeverős festékboltba. (Nem birom el.) Egy jó szinskála ami, hordozható és feltehetőleg rajta van a nekem szükséges szin is kb. 12.000 Ft. Ez számomra drága. Az ajtó mellé illesztve a lehetséges szinmintákat a szinskálából, ki lehet választani a legmegfelelőbbet és azt vinni a szinkeverés helyszinére.
Mások hogyan oldják meg? Én "szőke nő" vagyok és a szinek harmoniájában túl igényes.
2009. máj. 8. 18:29
1/3 anonim válasza:
Menj el egy kisebb festékboltba, ott letét ellenében odaadják a szinmintát. Hazamész kiválasztod, másnap visszaviszed.
2/3 anonim válasza:
Vannak elvihető, eldobható színkártyák a boltban, 3x10 cm papírlapok.
külön színenként, s egyen egy szín 6-8 árnyalata.
3/3 A kérdező kommentje:
Juhé! Köszi a válaszokat! Akkor, most elkezdem "fárasztani" az eladókat!
2009. máj. 8. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!