Fekete bútorhoz milyen fal illik?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 18:05
1/7 anonim válasza:
A fekete-feher szinhez minden megy, tehat a szinarnyalatot kell megtalalnod, ami neked tetszik, mivel ez fontos, hogy nyugalmat, bekesseget erezz az otthonodban.
2/7 anonim válasza:
Valami világos szín,az már az ízlésedtől függ mennyire harsányat akarsz
Fehér,tojáshéj, narancssárga
3/7 anonim válasza:
Az úgynevezett napsárga. Nem kell higitani, mert idővel világosodik. Ez olyan hatást kelt borús időben is, mint ha sütne a nap, vagy mint ha felkapcsoltad volna a villanyt. Én már évek óta mind a konyhában, mind pedig a szobában ezt a színt választom. Derűs, nyugtató szín.
Ha ezt alkalmazod, nem fogsz csalódni. Persze ízlések és pofonok különbözőek.
4/7 anonim válasza:
Én a napsárgát ajánlanám vagy a narancssárgát.Nekünk az van, de hídegben is úgy érzem, mintha melegebb lenne és sütne a nap,főleg reggel, amikor besüt a nap, hát annál szebb látványt, más szín nem tud visszaadni.
5/7 anonim válasza:
Nekünk is fekete bútorunk volt és fehér volt a fal. Eladtuk a bútort és segítettünk összerakni náluk. Nekik sárgás-narancsos színű volt a fal és akkor lepődtem meg mennyire máshogyan mutatott a bútor. Nagyon kiemelte a fekete bútort. Sokkal szebb volt mint fehér fal előtt. A lényeg, hogy világos szín legyen.
6/7 lordsithlord válasza:
Kérdés, hogy milyen környezetbe szánod a bútort.
Otthonra jók a sárga árnyalatai, de irodába inkább a fehér, a halványsárga vagy egy nagyon halvány kék háttér az alkalmasabb.
7/7 anonim válasza:
Nekem japán cseresznye a falam és nagyon jo. Nekem nagyon tetszik.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!