Gázos átfolyós vízmelegítő nem gyullad be?
Túl kicsi mostanában a víznyomás, és nem gyújtja be az átfolyós melegítő lángját. (Régi FÉG). Lehet az érzékenységét valahol állítani? (Nem nagyon látok a szerkezetben állító csavarokat).
Köszönöm!
Sajnos olyan a helyzet, hogy most pont nincs x ezrem arra, hogy szakembert hívjak :-(
Gondoltam feldobom a kérdést, hátha van valahol egy egyszerű állítási lehetőség az ilyen szerkezeteken, amivel az érzékenységet be lehet lőni.
a membránszelep el van kövesedve, csere a lelke, nálunk is ez volt.
kérdezz körbe ismerősöket, hogy nincs e valami nyugdíjas gázszerelő az ismerősök között, az kis pénzért kicseréli
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt is észrevettem, hogy az elmúlt 2 hónap alatt rohamosan csökkent a melegvíz nyomása. Az egyik csapnál már szinte csak csordogál.
A készüléken van egy vízcsap. De azt hiába tekergetem, nem változik semmi. Leírást sem találok a neten ilyen készülékről, hogy megtudjam, annak mi lenne a szerepe...
Sikerült találnunk egy "olcsóbb" szerelőt.
Ki kellett savazni a tartályt, ki kellett cserélni egy csapot, ill. a membránszelepet is.
Szóval minden baja volt.
Már csak az őrláng alszik el MINDEN mosdás közben! A szerelő szerint tipushiba, együt kell élni ezzel a jelenséggel.
... Néha jó, hogy a csákányt a pincében tartom. Mire lemegyek érte, hogy azt a sz.rt leüssem vele a falról, lehiggadok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!