Van vmi szabálya annak hogy kamerát hogy szerelhetek fel a házamra?
Hmm egy kicsit lemaradva, de azért írok én is egyet! :D
A helyi polgármesterünktől érdeklődtem mielőtt felszereltem volna én is egy majdnem mindent látó szemet az utcára. Nos Ő azt mondta ,hogy nyugodtan felszerelhetek, persze a felvételekről nyílván szó sem esett ,de hát egyértelmű ,hogy vajon mi másért tennék fel ,ha nem veszek vele. Nos ameddig nem terjeszted a felvételt addig senki nem tudaj bizonyítani hogy te felvételt készítesz. Így én pont a mi nap szereltem fel az utcai részre is egy kamerát majd kötöttem hálózatba és felvételt készítve vele. Én vivotek ip7330 kamerát ajánlok meg van az ára ,de ha látsz egy elkészített felvételt ,illetve kamera képet akkor meglátod hogy miért, illetve ha informatikus szemmel nézed a tudása is kecsegtető. De a kérdésre visszakanyarodva szerelhetsz kamerát ,csak ne híreszteld hogy felvétel is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!