Famosa babának új testet hogy lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép régi,nagy,60 centis élethű Famosa csecsemőbabánk. Nagyon szépen kidolgozott a feje,kezei,lábai,de a teste már tönkrement Valamilyen nylon-os a plüsshöz hasonló,de annál vékonyabb anyagból van,poliészter töltettel. Már teljesen összelapult,nem tart semmit,"összecsuklik" a baba. Szeretnék új testet készíteni,de nem tudom,hogy fogjak hozzá? A lábait és a kezeit hogyan kell hozzáerősíteni az új testhez? Milyen anyagból készítsem,és mivel tömjem ki?Esetleg Debrecenben foglalkoznak valahol ilyesfajta babajavítással?Valaki esetleg csinált már ilyesmit? Mit tanácsoltok,hogy csináljam?2009. ápr. 23. 16:35
1/2 anonim válasza:
Én is az anyagos megoldásra szavazok.Akkor egy egyszerű anyagból,amilyet találsz otthon,nem muszáj fehérnek lennie,de beszerezhetsz azt is,aztán szivaccsal kitömöd.A kérdés,hogy a fejt kezeit lábait,hogy varrod rá:S
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Van ilyen igazi eredeti lenvászon lepedőm,amit már nem használok,mert már elég használt a közepe,de a többi része jó erős. Abból gondoltam,A fejen van egy bemélyedés,úgy látom oda erős zsineggel vagy gumival lehetne beilleszteni,de a kezekre és a lábara még nincs ötletem. Esetleg kézzel hozzávarrni?Vagy odaragasztani? Van olyan erős ragasztó vajon? Tanácstalan vagyok.
2009. máj. 2. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!