Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan bírnék hüvelyből...

Hogyan bírnék hüvelyből (töltény) nyakláncot csinálni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Forró tűvel töltény hüvelyt lyukasztani??! Jó sok eszed van.

Kell hozzá 1 satu ,meg egy fúró. ha nincs vegyél .Ha dupla lyukat fúrsz rá és 2 madzaggal fűzöd fel akkor akkor nem mozog el se. De amúgy nem tudom mit szól hozzá a jard.

2011. aug. 31. 02:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Azon röhögök most hogy ennyi esze embernek nem lehet ne haragudj. :D :D :D A faterom erre azt mondaná hogy facc nélkül bas..ni! De satu nélkül se fog menni. max belefúrsz az ujjadba az tuti. De mond meg mennyit szánsz rá lehet tudok olcsóbb megoldást.
2011. aug. 31. 02:14
 13/16 A kérdező kommentje:
a töltény nem éles már ellett lőve..:D sima hüvelyből akarok,lőtéren lőttem el még mielőtt valaki rámszállna.
2011. szept. 1. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:
...ezzel kezdhetted volna.....
2011. szept. 2. 09:58
 15/16 anonim válasza:
én viszont élessel szeretném és nem tudom h csökkentsem a halál kockázatát furjam ki viz alatt????
2011. okt. 17. 01:09
 16/16 anonim válasza:
Ez egy érdekes téma. Én is már jó ideje szeretnék ilyenekkel foglalkozni. Ha kicsit kreatívabb akarsz lenni, szerintem fogj egy kést, vagy egy forrasztót, vagy akármilyen gravírozó gépet és díszítsd ki, aztán fúrd át és fűzd fel.
2018. jan. 6. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!