Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyibe kerülne ez nekem?...

Mennyibe kerülne ez nekem? (képpel)

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondoltam:

[link]

Panellakás konyhája és nappalija közti falba szeretnék kb egy összesen 4m hosszúságú lyukat vágatni.Sok helyen láttam már,nagyon tetszik.De hiába keresgélek a neten,nem igazodok ki rajta,hogy mégis mennyibe fájna ez nekem.

Van itt valaki aki esetleg csináltatott már ilyet?

Mennyi kosszal jár?

Mennyi idő?

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 30. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Panel lakásban max feketén csinálják meg. Oka egyszerű: a panelekben vasalás megy és maga a panel, hiába "csak" válaszfal, tartószerkezet. Nem hiszem, hogy számlára hivatalosan megcsinálják. Magyarán meggyengíted a falat és ezt nem vállaják.

A 4 méter meg nagyon hosszú!

Inkább ez a véleményem, mint válasz.

2011. aug. 30. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:
úgy értettem a 4métert,hogy összesen,vagyis van egy 90x90x80x80.Mért csak feketén?Sok cég csinál ilyet,de nem írnak árat.Akkor mindenkinek feketén csinálták eddig?
2011. aug. 30. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Az oldalon talált információk alapján 10 cm vastag vasbeton falba a 4 m kerületű ablak kivágása 48000 Ft.

(A fal vastagságát szorzd meg 1200-zal, és annyiba kerül a kivágás métere!)

Gondolom vízzel vágnak így nem porol, cserébe hangos!

A "teljes hirdetés"-re kattintva előkerül az alábbi szöveg:

Panellakások vasalt beton falainak fúrását, vágását, átalakítását vállaljuk kedvező áron, gyors határidővel! Tégla, ytong és egyéb szerkezetű falak megmunkálását is elvégezzük. Áraink az alábbi oldalon láthatók: www.falkivagas.5mp.eu

Köszönöm! Toldy József

+ még telefon is van a hirdetésben: 06703644809

Nem lenne egyszerűbb felhívni az embert?

2011. aug. 30. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell feketén dolgozniuk, ha van engedélyed statikustól! Ugyanis a panelekben az összes fal bele van számolva a teherhordásba, és ha mindenki elvagdosná a paneleket, akkor összeomlana a ház!
2011. aug. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!