Segít valaki kiszámolni? (szekrénykészítés)
kb. 11, ha lesz alja és teteje, de hátulja nem. De nem csak ez számít, mert annyi bútorlapot kell venned, hogy minden formát ki tudj vágni, hulladék biztosan lesz.
Másrészről viszont a bútorlap vásárlásban leginkább a kivitelezővel konzultálj.
Ha méretre vágatod a bútorlapot, akkor ugye nincs hulladékod, de azért fel szoktak számítani 20% vágási díjat (legalábbis, ahol én szoktam vágatni). 2 m széles szekrény nagyon nagy. Abba pedig egy végigérő polcot nem jó beletenni. Tekintve, hogy csak 60 cm mély, ez túl nagy fesztávolság a polc alátámasztásainak. Le fog hajlani középen és ha rápakolsz nem lesz nagy teherbírású. Inkább középre függőlegesen is kellene egy lap, így 2*1m es szekrényed lenne és 2*100*60cm-es polcaid. Tolóajtót bútorlapból nem tudom hogy gondolsz. Hova csúszna?
A hátlapot általában farostlemezből szokták csinálni a szekrényeknél gazdasági és súly okok miatt. A farost olcsóbb, könnyebb, de teherbírása nincs. Amúgy anyagszükséglet: 6,25m2 (hátfal nélkül)+ 4,4 az ajtók felülete.
köszönöm a válaszokat
két 1 méteres részből fog állni,csak az ajtókkal van probléma még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!