Honnan tudok faanyagot szerezni?
Figyelt kérdés
A nővérem most vett lakást, amelyben van egy kis gardrób, amit szeretne beépíteni. Mivel én valamilyen szinten otthon vagyok a barkácsolásban, úgy gondolom, hogy el tudnám készíteni neki. Viszont eddig soha nem vásároltam fát, és nem tudom hol tudnék relatív "olcsón" venni faanyagot. Tehát ha megtervezném pontosan, és kiszámolnám, hogy például, 10x10x210cm-es fából kell 8 darab, akkor van olyan hely ahol ezt megkapom elfogadható áron?2011. aug. 25. 19:41
1/7 anonim válasza:
Praktiker?? asztalosműhely??? Lapszabászat???
2/7 anonim válasza:
Lapszabászatban és bármelyik barkács boltban tudsz ilyet venni.
3/7 anonim válasza:
milyen faanyagot ember?
ha azt sem tudod hogy bútorlapnak hívják, azt gondolod hogy értesz hozzá? nem olyan ez mind 2 csavart befúrni a pincébe valami polcnak.
bocsánat ha kicsit erős voltam :(
4/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj. Eddig csak csempéztem, bárpultot szereltem, tény, hogy nem értek az asztalos munkákhoz. De feltételezem, hogy meg tudom tervezni, lemérni és utána összeszerelni. Elnézést kérek, hogy kérdezni mertem. Én hülye azt hittem, hogy itt szabad, anélkül, hogy egy ilyen magadfajta bunkó alpári paraszt kioktasson!
2011. aug. 25. 20:01
5/7 anonim válasza:
Én egy legalább 50x50 vastagságú fából keretet képzelnék el. Persze nem körben hanem szekrényenként: lenne akasztós, polcos.. elképzelés szerint.
Sötétebb színű bútorlap a frontra, oldalára, polcra és világosabb lambéria/MDF burkoló vagy vékony farost az hátuljára/oldalára a nem terhelt részekre dekornak. Ajtókat szintén lehet barkácsáruházból készen venni, de egy jó függöny is szép esetleg tolóajtó.
Fiókokkal nem bajlódnék: vagy nem kerülne bele, vagy vennék középre Jyskből egy sokfiókosat ami színben harmonizál párezerért.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Nézz katalógusokat mit szeretnél, rajzold le, számold ki mi és mennyi kell. A méretrevágás ingyenes szokott lenni, de élvédő vasalás szolgáltatás fizetős. A ragaszthatót viszont felejtsd el, nem tartós.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem kellenek akasztók, semmi ilyesmi. Egy szimpla polcos "raktár" lenne. Azt szerintem meg tudom csinálni.
2011. aug. 26. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!