Medence első vegyszerezése kútvízből?
Nekünk detto ugyanez a medencénk van, három éve használjuk és kútvízzel töltjük fel. Első évben a felállításnál még elkezdtünk tudományoskodni, össze vissza mértük a ph-t, adagoltuk a vegyszereket nyakra főre. Örökké bealgásodott. Aztán egyszer csak rájöttünk, hogy teljesen felesleges, vettünk maxi combi tablettát és egy úszót. A tabletta kb 5-6 cm átmérőjű és kb 3 cm vastag. Pontosan nem tudom a nevét és méretét, mert idén építkezés miatt még nem volt lehetőségünk medencézni és nem vettük elő a dolgokat, de ha érdekel megnézem.
Szóval ez a tabletta non-stop benne úszkál, csak akkor vesszük ki, ha bemegyünk. Tavaly a fél éves baba is benne volt, szép tiszta maradt a víz, nem buggyan meg.
Volt olyan év, hogy nem is cseréltük le egyszer sem a vizet nyáron.:)
Kedves válaszoló!
Nézd meg légy szíves a nevét és,hogy hol vettétek,mert nekem is ugyanez a problémám!
Kedves kérdező!
Én eddig hipót öntöttem bele,annyit,hogy olyan szaga lett,mint az uszodának(másfél kuka) és egy ideig jó volt,ha ment vízforgató.Mondjuk bírta egy-másfél hétig,tovább nem.
Nekünk se lesz időnk medencézni idén,mert mi is építkezünk...De hátha majd augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!