Régi tapétára, gipsz -és/vagy betonfalra lehet öntapadós tapétát ragasztani?
Figyelt kérdés
A helyszín egy panellakás szobája, ahol fent van a régi tapéta. Arra gondoltam, hogy ha nem szedném le csak egyből rátenném az öntapadós tapétát, akkor megkönnyíteném a dolgomat.
Illetve ha mindenképpen le kell kaparni a régit (amit nem szeretnék), akkor az öntapadós tapétát fel lehet tenni a falra?
2009. márc. 15. 10:21
1/2 anonim válasza:
Persze, csak előtte ki kell glettelni.
2/2 anonim válasza:
Szia festő tapétázó vagyok persze meg lehet csinálni de néha többe kerül a leves mint a hús én mindenképpen azt javaslom,hogy a régi tapétát szedd le mert ha valahol laza akkor bizony az öntapadós is le fogja szedni álltalában 15-20 ezer között csinálom a panelokat /szoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!