Mit tudnék barkácsolni az erkélyre, hogy az alattunk lakó cigifüstje nem szálljon be hozzánk?
Nem cigifüst, de az alattam levő erkélyen az előző bérlő sokat dajdajozott. Hiába szóltam, nem használt.
Egyszer leborítottam egy vödör vizet ilyenkor - nyoma nem marad, mert felszárad - egyből abbahagyták.
Na nehogy már az ember a saját erkélyén ne dohányozhasson!!
Senkinek semmi köze hozzá, hivatalos úton nem is lehetne tenni ellene semmit. A kis trükkökkel (pl poroltó) meg csak gondot okoz magának...mert ezek már szankcionálhatók.
Legalább nem a lépcsőházban cigizik és nem a tömb előtt dobálja el a csikkeket!!!
Kedves kérdező!
büszke lehet magára az egyed. meg te is. nincs jobb dolgotok? belőletek lesznek 60 évesen az elviselhetetlen házsártos vénasszonyok, idegesítő anyósok. állj már le. borzasztó vagy. ja, és miután apám lehúz 12 órát melóban, ahol nem gyújthat rá, de még a szaros buszmegállóban sem, hadd szívjon már el egy cigit az erkélyen miközben fontolóra vesz valódi problémákat, nem ilyen kis megcsinált bajokat. foglald le magad. vegyél illatosítót, vagy talán költözz kertes házba, ha annyira vágysz a cigiszagmentes életre.
Gondolom te sem örülnél, ha az 1 éves gyereked orra alá, egy unalmában lácdohányos öreasszony fújná a füstöt, vagy lehet te így nőttél fel, apád jóvoltából és ezért nem zavarna.
Na nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! Költözzön tanyára az, aki többek számára elviselhetetlen módon él.
1: az ő erkélye, azt csinál rajta, amit jónak lát. gondolom egyedül él a néni, ráadásul nem 100as, az ilyenek sokszor imádnak kötekedni meg olyan dolgokat csinálni, amivel bosszantják a másikat, nem tudsz vele semmit sem kezdeni.
2: az volt a kérdésed, hogy mit barkácsolj. két ötletet is kaptál, azokat próbáld ki, ne öntözgess rá mindenfélét. ha egyik ötlet sem működik, akkor hozzá kell sajnos szoknod, és nem kell rajta problémáznod. minden lakónak megvan a maga rossz szokása, én tudom, mert én is éltem lakótelepen, ezekhez sajnos hozzá kell szoknod, valószínűleg nektek is van valami (pl. hangosan sír a gyerek éjszaka, vagy nem tudom), neki éppen ez. sajnálom, hogy pont alattad lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!