Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan érjem el hogy egy 15...

Hogyan érjem el hogy egy 15 watt-os égő égjen elemmel?

Figyelt kérdés
Hogyan csináljam?Úgy kéne hogy két elemet összekapcsolni,mert a legmagasabb amit kaptam csak 9V volt és így két elemet kell összekapcsolni.
2011. máj. 18. 17:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kreatív vagy ez már látszik!

Sok sikert a jövőben!

2011. máj. 22. 12:02
 22/24 A kérdező kommentje:
kösz de en neem keszulok ilyen szakmahoz:)En zenesz leszeK :DMar eleg jol nyomom:))
2011. máj. 22. 12:16
 23/24 A kérdező kommentje:
Ezt az egesz szerkezetet kiserlet kent csinaltam csak ugy szorakozasbol es meg fizikabol ha jol megcsinalom kapok 10-est ra.De ha nem kapnak ra jegyet ugyse lennek merges mert nem kizarolag a jegyert csinaltam.
2011. máj. 22. 12:26
 24/24 A kérdező kommentje:
Ez a kerdes lejart de amugy en nem ertettem hogy mukszik a kapcsolo de magamtol rajottem ugy hogy:Van a kapcsolonak 2 kiallo drotja van egy motorom es az elem:A kapcsolo egyik drotja megy az elemhez a masik a motorhoz.A motor masik fele megy az elemhez es ennyi:DHUzom el a kapcsolot es megy.En ezt a kapcsolot ugy gondoltam hogy megnyomok egy gombot es mikor erintkeznek a drotok akkor eg de igy a legokosabb ahogy elmondtam es szuperkonnyu.Kiszedek 1 kapcsolot egy barmilyen kocsibol>:))
2011. jún. 6. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!