Mit barkácsoljak/építsek otthon? 15/f
Valamit szeretnék itthon készíteni, mert sokat unatkozom. Sok szabadidőm lenne rá, és még pénzt is (persze nem túl sokat) költenék rá. Ha szükséges apukám is tud segíteni nekem. Várom az ötleteket. :)
15/f
Próbálkozhatsz a modellezéssel,azzal el lehet dolgozgatni jó darabig.:)Aztán csinálhatsz a modelljeidnek terepasztalt,ez nem túl drága,de babrás,gondolkodós,kreatív dolog.
A neten rengeteg oldal van,ahol az égvilágon mindenről találsz papírmodellt,ezek olyan bonyolultak,h napokig tart kivágni és összerakni őket,de az eredmény káprázatos,ehhez csak egy nyomtató kell,olló,papír és ragasztó.Ilyesmikre gondoltam: [link]
Pont én is a madáretetőt és itatót akartam javasolni, vagy madárodút.Ezekhez nem kell sok anyag,és kezdők is meg tudják csinálni.Vagy anyukádnak varrós dobozt sok kis fiókkal ( én nagyon örülnék neki) vagy fotóknak fényképtartót,képkeretet kavicsokból,szőlővesszőből,bármilyen dekoranyagból.
De ha egyik sem nyerte el a tetszésed, akkor nézd a deko TV-t (most már azt hiszem TV Home a neve) sok nagyon jó ötlet van benne.
Hé!
Ha esetleg tudsz műanyag vagy fém lemezzel dolgozni és van hozzá szerszámod, akkor kűldj nekem egy privát üzenetet, lenne valami amiért fizetnék is ha elvállalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!