Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A tűzhelyet át lehet festeni...

A tűzhelyet át lehet festeni valahogy?

Figyelt kérdés

Költözködés közben megadta magát a tűzhelyem, és anyósom meglepett egy karancs tűzhellyel... csak az a baj, hogy az a nagy barna monstrum nem igazán illik a konyha színvilágához :D

Van valami mód a felújítására/átfestésére?

2011. máj. 9. 10:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Fehér hőálló festékkel vajon jó lenne?
2011. máj. 9. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 9. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy álltok anyagilag, de sztem viseld el pár hónapig a csúnyaságot, és gyűjtsetek valami szép újra. pláne, ha a lakás is modernebb külsejű, akkor jobban illik bele egy dizájnos inox darab. a régit idővel add vissza anyósnak, vagy adjátok el.

nézz körül, hátha találsz olyat, amire össze tudtok spórolni pár hónap alatt

[link]

vagy nézzétek meg, h hol van 0% THM-es részletre olyan sütő, ami tetszene.

mi a kanapénkkal voltunk így. örököltük. régi volt, kicsit elnyűtt, de úgy gondoltam, h nem vacakolok vele feleslegesen, ráterítettem egy jobb ágyterítőt, és spóroltunk egy évig, hogy vehessünk egy szép újat. és vettünk :D a régit meg elajándékoztam.

2011. máj. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!