Falpenész eltávolítás?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogyha ráfújom a penészölőt nem pereg-e le a festés,ne marad nyoma?Csak a penészt akarnám eltávolítani festeni nem szeretnék.2011. máj. 1. 22:27
1/9 anonim válasza:
Knauf penészölőt vegyél, és nem távolítja el a festéket, legalábbis nálam megmaradt. Csak takarj le mindent, és jól szellőztess ki, ha lemostad, mert ha lecsöpög, mindennek kiszedi a színét.
2/9 anonim válasza:
Ha leszigeteled a haz oldlat ,akkor nem fog peneszedni.
4/9 anonim válasza:
Van olyen tisztítószer ami megöli, pl a hípó is
5/9 anonim válasza:
NE vegyél penészölőt drágán!
Megnézed az összetételét, akkor nagyrészt nátrium-hipoclorid, azaz KÖZÖNSÉGES HYPO ! /talán ha 100 forint van 1 liter/
Szóróflakkonba öntöd, aztán hajrá, csak óvatosan, mert fehérít
6/9 anonim válasza:
Van ez az ultra szavo,én a fürdőben használtam mert nagyon csúnya volt a fal,még a nyáron fújtam be és perceken belül eltűnt és azóta nyoma sincs
7/9 anonim válasza:
ja még annyi h nem lett baja a falnak
8/9 Juhász Katika válasza:
SZia!!
Mindenképpen azt tanácsolom,hogy járj utána a kérdésnek!
http://www.youtube.com/watch?v=VDovOs9w1X8
Itt egy videó,ez a fickó nagyon jó tanácsokat ad.Ez csak az egyik filmje,nézd meg a többit is!!!!:)
9/9 A kérdező kommentje:
a hypo nem szívja ki a sárga fal színét?
2011. máj. 8. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!