Mivel tudom leszedni a tavaly beállított teraszajtóról kívülről rátapadt kék ragasztó védőcsíkot?
Figyelt kérdés
Nem költöztünk be egyből, ahogy be lettek állítva az ajtók és akkor nem figyeltem, hogy le kellene szedni minél előbb, amíg még könnyen lehúzható. Mostanra szinte beleégett az anyagba és hiába kaparom nem tudom leszedni. Van valami anyag ami fellazítja? Vagy valami ötlet, hogy mivel szedhető le könnyen?2011. ápr. 8. 13:36
1/9 anonim válasza:
denaturált szesz. oldja a ragacsot mi dekorosként mindig azzal szedtük le a 20 éve az ablakra ragadt előző tapadós fóliát.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt így kell kérni a barkácsboltban, hogy denaturált szeszt kérek?!
2011. ápr. 8. 13:52
3/9 anonim válasza:
Mi mindent kipróbáltunk, de az egyetlen, ami jó volt az a műanyag vonalzó. Nem karcol, nem hagy nyomot, viszont időigényes.
4/9 A kérdező kommentje:
ÉS azzal meg tudtátok kezdeni? Mert ha megkezdem csak körömnyi kis foszlányok jönnek le. Hogy alakalmazzam?
2011. ápr. 8. 14:44
5/9 anonim válasza:
A vonalzót 30fokos szögben tartom, apró lépésekben gyorsan előre hátra mozgatom. Igen meg lehet kezdeni vele, de nem jön le utána egy mozdulattal, ha keményen rá van égve, csak 3-15mm-es darabokban, türelemjáték, de működik.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. ápr. 8. 22:00
7/9 anonim válasza:
egyszerűbb a denaturált szesz...kár ezen vitatkozni, dekoros vagyok.
Egy háztartási papírtörlőre teszünk belőle, ráteszzük és pár pillanatig rajta hagyjuk a ragacson és már a gőze is oldja a ragacsot rögtön.És kevesebb a macera vele. 370 ft körül van, igen a barkácsáruházban, festékboltban, mindenhol lehet ezt kapni.Vigyázz,mert kiszárítja a kezet kicsit.
8/9 A kérdező kommentje:
Nekünk nem jött be a denaturált szesz, rajta tartottam elég sokáig, de nem oldotta fel, max. könnyebben tudom lekaparni! De marad a műanyag vonalzó és a türelemjáték!!! Azért köszönöm!
2011. ápr. 11. 15:13
9/9 m68 válasza:
esetleg aceton, de mattíthatja az üveget típustól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!