Milyen féle fa ragasztót ajánltok egy gitár megragasztásához?
Figyelt kérdés
Ott kéne megragasztani a gitárt ahol a húrokat alul be fűzzük és az az egész rész fel szakadt, el vált a gitár testétől. a gitár akkusztikus. milyen ragasztót ajánlatok? Név+ Kb. ár kéne.2011. ápr. 2. 18:14
1/5 anonim válasza:
pálmatex, de sztem a gitárcserével jobban járnál.
biztosan nedvesség érte és a nyaka is elgörbült.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. nem, van egy másik gitárom csak amit meg akarok ragasztani az az apukám régi gitárja és szülinapjára rendbehoznám:D:D megnéztem nem görbe a nyak.:D
2011. ápr. 2. 18:49
3/5 Olga néni válasza:
Juj, Palmatex semmi esetre sem! Ha már nem viszed hangszerészhez, akkor faragasztó kell, de nézd meg jól, nem csak kívül kell megragasztani, hanem belül a merevítéseket is (olyan kicsi kis gerendák).
4/5 TWIO válasza:
Belül semmiképp' se ragassz, ha nem tudod, pontosan mit csinálsz. Mivel az az akusztikus tér, a ragasztófelesleg elronthatja a gitár hangzását.
5/5 A kérdező kommentje:
jó renben:D akkor azt használom:) de mondom hogy csak le vált a húrtartó a testről a test maga nem sérült szóval ugyan oda vissza tudom tenni ahol leszakadt, semmi más nem sérült:D köszönöm:D
2011. ápr. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!