Párnát mivel szoktak kitömni?
Figyelt kérdés
Szeretnék varrni egy párnát, kis párnát, és arra gondoltam, hogy itthoni, megmaradt anyagdarabokkal tömném ki, ha mást nem találok, amit megtalálok, a meg túl drága lenne.2009. febr. 17. 16:12
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szivacstörmeléket lehet kapni egyes méteráru boltban.
Vagy a Tesco-ban, Auchan-ban szokott lenni párszáz Ft-ért különböző kispárnák. Szerintem érdemes venni és kiszedni a töltetet belőle.
Az anyagmaradékos tömés szerintem nem jó, mert vagy összetapad vagy nagyon ducira kell tömni.
2/3 anonim válasza:
Ha díszpárna lesz akkor a legjobb a szivacsdara, amit az előző válaszoló is írt. a rongyok nem felelnek meg erre a célra. Kemény lesz a párna és nem lesz szép az alakja. A szivacsot pedig szépen fel lehet rázni.
3/3 anonim válasza:
hat mi regen tollal tomtuk:D liba meg lud:P olyan jooo meleeeg telen, de nyarra teny h mast hasznalunkxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!