Melyik láncfűrész a legjobb otthoni használatra, Husqvarna, Makita, Stihl?
Sthil az sthil a legjobb haszngép a világon, otthon mindern sthil fs300, fs410 fűkasza ms211,064 fűrész és minimális gondokkal elvannak 5-10évet.
Fűkaszák tekintetében például hibátlanok a sthilek, husqvarnáról ez például nem mondható el.
Én pedig sok esély adtam a husqvarnának, apa is de sthil az sthil gyerekek nem bowli xar anyagokból éptkeznek.ú
Volt kezemben melós ms251-es öröm volt használni, havar áthozta az új Husqvarna 450e.jét hát röviden és tömöenvasba vágott vele, egyetlen sthil és oregon
reszelővel se tudtam megélezni de még az erdész haverom se. Berántója majdenm teljesen a burkolatba van sikba nehéz kiszedni, második a gyors feszítője álandóan visszacsapott alig tudtam meghúzni, harmadik a bowli oregon vezetője hajlott jobbra-balra a fában.
Ma nyomattam egy husqvarna 357xp-t erész csávó kitaláta ezzel galyazzak, na mondom anyád, egy 7-8kg os fűrésszel? 2 óra után meguntam áthoztam a saját ms211-est és ezzel nyomattam nem a dög husqvarnával ami egy kalap... szívatója, gyors rögzítője elszálva a sthilem meg 5 év erdészeti munka után hibátlan na akkor miről beszélünk gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!