Sachs Dolmar 100 típusú motor fűrészem egyik pillanatban borzalmasan pörög, utánna meg le akar fulladni, néha le is fullad! Mi lehet a baj?
Én is ezt írtam. A karburátorban a fúvókát és az úszót nézném meg.
Nem ismerem konkrétan ezt a típust, de gondolom minden benzinmotor hasonlóan működik.
Off az előzőnek, fűrész karbiban nincs úszó, szint szabályzó membrán van. De hogy a kérdésre is válaszoljak mivel valószínűleg nem egy mai gyerek az a bizonyos gép, legvalószínűbb a kopott főtengely szimeringek mellet szívott
fals levegő okozza a problémát.
üdv, egy favágó
Üdv Favágó!Esetleg üzemanyag cső sérülés?
Elfelejtettem hozzá tenni,hogy aránytalanul megnőtt a fogyasztás,kb. 3 decis a tankja,ezzel eleinte kb,egy órát dolgoztam,most cca.20-25 perc alatt kiürül!
Lyukas csővel valószínű egyáltalán nem menne, viszont a szakadt membrán elképzelhető (lehet csak egészen kicsi alig látható lyuk van rajta) főleg, hogy említetted a fogyasztást is, ha szét szeded a karbit kiderül. Én azért még mindig gyanúsítom a szimeringeket is ;).
Favágó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!