Olcsó sufnit építenék, de miből?
Amint enyhül az idő, szeretnék nekiállni a sufniépítésnek. A lehető legolcsóbb megoldások, ötletek érdekelnének. Miből, hogyan stb.
Betonalapot nem gondoltam. Alapterület kb 2X3-as lenne.
Bontott tégla, esetleg hullámpala, vagy deszka.
Használt raklapot szoktak selejtezni, ahhoz olcsón hozzá lehet jutni (persze nem árt ismerős, aki tud segíteni benne.)
oszlopoknak valami ilyesmi:
Vagy
zártszelvény, az drágább de könnyebb vele dolgozni.
A falat, colos deszkából, vagy vékony betonit lapból tudod megcsinálni.esetleg osb lapból, de az drágább.
A tetőnek meg féltetőt javaslok,amit vagy bontott cseréppel vagy hullámpalával, vagy műanyag hullámlemezzel.
Szerintem érdemes picit többet beletenni, hogy nézzen ki valahogy:)
Mihez kell? Mennyire kell védenie a benne lévő dolgokat? Milyen lehetséges alapanyagaid vannak?
Én egyébként bontott téglát vagy deszkát használnék hozzá. A tégla jobb, bár alapozás nélkül necces. A deszka olcsóbb és hamarabb kész van.
Ajánlom, hogy nézz körül a nemsitt.hu-n, vannak új, kimaradt építőanyagok is olcsón, egy sufninyit tuti találsz :)
Raklapokból?
erre nádborítás + vakolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!