Ablakkal kapcsolatos kérdés! Reflexiós réteg?
Reflexiós réteg hogy működik?
Hány százalékkal veszi vissza a fényintenzítást a lakásban?
És az ablakra jutó hőmennyiséget, azt a nagyjából 1300W/m2 t mennyivel csökkenti le?
Vagyis hogy a szoláris nyereség csökken e télen?
Tapasztalatokat is várnék ha van valakinek ilyen ablaka.
Válaszokat előre is köszönöm!
A hő nagyobbik részét, a fény kisebbik részét tartja vissza. Tehát hőtechnikailag jó. A napból levesz, de ne a nappal akar fűteni a házadat! A pontos értéket egy rendesebb ablakgyártó megadja.
Gyakorlatilag nem kell foglalkoznod vele. Kis fényt levesz, de sok hőt benntart...
Hát ezt is megéltem :D """A napból levesz, de ne a nappal akar fűteni a házadat!"""
Szegény napelemesek, passzív házasok ,hogy kib@sznak magukkal!
---A mi erőnk a főtáv--- !!
Napelemmel senki nem fűt, esetleg napkollektorral. Nekem közel passzív házam van, nekem számít, de nem ez az átlag. Aki itt ilyen kérdést tesz fel, az nem passzív házához keres ablakot.
Úgyhogy köszönjük a válaszodat, sajnos abban semmi info nem volt. :(
T 13.45 !....próbáltuk hőképet nézni kamerával...
Hogyan ???
Én elmentem egy ingatlanoshoz,több,mint 10ezer a hőkamerás felvétel. Mondom : Nem hivatalos kell,csak kíváncsi vagyok...azzal ő nem foglalkozik.
19:12
Homlokzati hőszigeteléssel foglalkozó cégnél dolgozom , és elkértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!