Nekem mint kezdő, tudtok ajánlani valamit amit megköthetnék? Folytatás lent.
Sapkát, kardigánt szeretnék leginkább, de az még túl nagy feladat lenne, mivel még csak most kezdtem és csak az alap dolgokat tudom.
Esetleg van ötletetek, mintátok ami alapján könnyen tudok valami egyszerűt csinálni?
igen, én is úgy gondolom, hogy először gyakorolnom kell, hogy továbbléphessek, de amikor meglátok egy szép mintát vagy egy sapkát/kardigánt mindig elfog az az érzés, hogy én is akarok ilyet csinálni.
nekem amúgy nincs könyvem, interneten videókból tanultam azt, amit tudok (nagyon kevés, csak alap)..
van valami ötleted/ötletetek, hogy miből tudnék többet is megtanulni? esetleg egy jó könyv vagy bármi..
Keress régebben megjelent kötőkönyveket. Lehetőleg magyar kiadásúakat.A 70-es évek végén,80-as évek elején sok ilyen könyv jelent meg. Kézi kötés,vagy Kötés-horgolás címen.
Azokban a kötéssel kapcsolatos minden tudnivaló képekel illusztrálva benne van.
Köszi az ötleteket!!
Sajnos külföldön vagyok, így magyar nyelvű könyvet itt nem fogok találni, de körülnézek és próbálkozok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!