A csempe ragasztó port mivel keverjem össze hogy színes legyen? Temperával próbáltam de ugyan úgy szürke maradt.
Minek akarod színezni? Ha felragasztod a csempét úgy se látszik hogy milyen színű volt a csemperagasztó.
Ha fugázni akarsz akkor vegyél fugázó anyagot, sokféle színben lehet kapni.
Ha csak poénból akarod színezni akkor falfestékkel keverd be de szerintem semmi értelmeset nem tudsz vele kezdeni.
Oxidfesték! Ez tényleg por és ezzel szokták a betont színezni. Szerintem előttem is erre gondoltak.
(Az engem is érdekelne, hogy mi célból kell színes ragasztó. Én egyedül akváriumba három dimenziós hátteret csináltam színezett csemperagasztóból. Azt így csináltam.)
Vasoxid festékkel lehet, ha olyan helyre kened, ami látszódik (pl. akvárium belső háttér)
Mi a túróért kell színezni? :)
na most 2x leírtátok ua mint én xD
porfesték-oxidfesték-vasoxid
ua
Köszönöm mindenkinek!
A gecko-m terráriumába csináltam hátteret amit csempe ragasztóval fedtem.....
Szerintem tök jó lett!
Ha valakit érdekel leírom hogy csináltam!
Végül is szürke maradt :D
Nem értem miért kérnek több 1000Ft-ot érte nekem egy ezresből megvolt......
Akkor jól sejtettem, hogy valami ilyesmihez kell.
Mért kérnek érte több ezer ft-ot?! Mert jó üzlet nekik, hogy van aki annyiért megveszi. Számos terméket említhetnék, amiért nagyságrendekkel többet kérnek a boltban, mint amennyi az előállítási költsége.
"Vasoxid festékkel..."
Persze, ha barna kell! De ezt a kérdező nem írta, hogy kifejezetten barnát szeretne. Ha más színt, pirosat, sárgát akarsz, ahhoz más fémnek az oxidja kell. Ezért fogalmaztam úgy hogy oxidfesték. A színtől függ, hogy melyik fém oxidja kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!