15 éves vagyok, anyumnak a határidőnaplójához szeretnék egy könyvjelzőt csinálni? (vettem h. időnaplót, de később jöttem rá hogy nem ártott volna olyan amibe van olyan zsinór. és gondoltam csinálok egy könyvjelzőt akkor)
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:34
1/5 anonim válasza:
Mi lenne a kérdésed? Milyet, hogyan?
Ha ez, hát ismered a keresztszemes, másnévan x szemes öltést? Nem hiába x, mert ebben az alakzatban kell öltögetni. Arra figyelj, hogy pl. mindig előszőr jobbról-balra dőlő részt csináld előszőr, és erre rá a balról-jobbra dőlőt.
Aztán meg leszedsz valami aranyok virágmintát mondjuk a google segítségével (keresztszemes minta beírásával). A rövidáruban mindent meg tudsz hozzá vanni. Anyagár változó, de az olcsó is jó. A fonalat én pár hónapja 70Ft/db áron vettem, bár volt drágább is.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
én egy képet nyomtatnék ki amin együt vagytok és ráragasztanám márványlapra és ráhímezném anyud nevét
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!