Mit lehet csinálni a csöpögő csappal?
Napok óta akármennyire el akarom zárni a fürdőben a csapot, csak csöpög..eddig csak így cseppenként, ma már viszont folyton :S Apámnak hiába szóltam azt mondta régi már meg minden, pedig többször volt ilyen és akkor valahogy megoldotta..így is nehezen jövünk ki de így hogy kb 10 perc alatt egy teli pohár vizet csöpögtet a csap, így nem csodálom hogy mindig sok a vízszámla (vagy nem tudom itt mi van nem értek ezekhez). Engem nagyon idegesít hogy csak így folyik a víz..
Valamit lehetne tenni hogy ne csöpögjön?:S
17/L
Huh hát én ehhez nagyon nem értek:S szóval nem teljesen világos :S
De nemsokára hazajön anyám szólok neki ő többet tud vagy jobbik esetben rászól apámra hogy csinálja meg :S
Ha nem nagyon régi a csap, akkor ritka esetben segíthet, hogy ha teljesen kinyitod. De teljesen. Ha elég nagy a nyomás nálatok, akkor van rá esély, hogy megjavul.
Apró szennyeződések, vízkő lerakódhatnak és ezért ereszthet (csöpög magyarul). Ha elsőre nem hoz eredményt, akkor nem érdemes tovább próbálni, más a hiba.
Amit írtam tapasztalatból tudom.
Hívjatok szerelőt,mert régi a csaptelep akkor valószínűleg már fenékmarást kell csinálni rajta(ha még lehet).
E nélkül hiába cserélgetitek a gumit ill.az egész betétet.Nem fog rendesen zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!