Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mire jó a ragasztó pisztoly?

Mire jó a ragasztó pisztoly?

Figyelt kérdés
Miért vagy miben jobb, mint másfajta ragasztási eljárás, és mit lehet vele ragasztani?
2010. dec. 18. 14:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
sztem 1 kalap sz@rt se ér! nekem van kettő is és semmit nem lehet megragasztani vele normálisan.inkább pill rag.
2010. dec. 18. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb mindent ragaszthatsz vele ami nem olvad el a hőtől. Nekem van kettő is és marha jól tudok vele bánni.
2010. dec. 18. 15:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Mondjatok valami példát. Fa? Papír? Műanyag? Vas? Bőr?
2010. dec. 18. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:

szóval, nekem is van kettő:)

de tényleg!

Igaz, semmi másra nem használom, mint diszek ragasztására.

dekoratőr és virágkötő a szakmám, gyöngyöket ide-oda, szárazdíszítőelemeket, tobozok, leveleket szárakat, koszorúk ragasztok.

Háztartási dolgokra egyáltalán nem, mert idővel kiridegül és elenged.

2010. dec. 18. 16:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor ez ilyen blue-tech szerű ragacs?
2010. dec. 18. 17:21
 6/12 BlackSword ***** válasza:
Arra, hogy hozzáragaszd a kezed a tárgyhotm a tárgy melleti tárgyhoz... De véletlenül sem a két összeragasztani zánt felület összeragasztásához...
2010. dec. 18. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Előnye a gyors kötés,szinte bármihez hozzáköt,sosem szárad be mint a tubusos, dekorációs és elektronikai ragasztásokhoz nagyon praktikus,olcsó a patron.

Hátránya : nem túl erős kötés,220V-ot igényel(kivéve a baromi drága gázos) és emiatt helyhez kötött munkákhoz jó csak.

2010. dec. 19. 08:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Elektronikai ragasztáshoz tipikusan kis helyre kell beférni, és nem túl nagy ahhoz?
2010. dec. 19. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezeket én életemben először virágkötőknél láttam úgy 8-9 éve.

Ma már a nejem is ezzel csinálta az adventi asztaldíszt.

Én a horgászfelszereléseim javításakor használom a legtöbbet,valaminr a gyerek játékainak javítgatására(kisautók,kinder-figurák)

2010. dec. 19. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb mindent ragaszthatsz vele, ahol nem kell kiemelkedően erős kötés. Előnye, hogy olcsó ragasztási megoldás, illteve nem teljesen összepasszoló dolgokat is viszonylag jól ragaszthatsz vele (kitölti a réseket, körbefogja a ragasztandó tárgyat).
2010. dec. 20. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!