Van valami ötletetek fenyőfa helyett?
Panelban lakunk,általában az utolsó napokban vesszük meg a fát,és 2-3 nap alatt általában már nincs rajta tűlevél,arról nem beszélve,hogy az egész lakás tele lesz
vele.úgy döntöttünk,hogy idén nem vennénk fát,de szeretnénk mégis "valamit".Van valami ötletetek?Műfenyő kizárva.
Ez is potyogós, de talán könnyebben kezelhető: néhány fenyőgally az asztalra egy vázában. Fel lehet díszíteni, ha nincs kisgyerek, jó karácsonyfapótlék.
Vagy valami más örökzöldből díszek.
Esetleg vegyetek egy szobafenyőt és azt díszítsétek fel, emlékszem, hogy nálunk a suliban mindig az volt feldíszítve és nagyon szép volt. És nem potyogott :)
Miért nem akarsz műfenyőt? Én is ellene voltam, de annyira kicsi a lakás, hogy egyszer megláttam egy pici égővel díszített műfenyőt, és nagyon megtetszett. Vettem hozzá egy gyönyörű, arannyal díszített kaspót, és ugyanúgy feldíszítem mindig, mint a rendes fát. Nagyon szép.
Ha hiányzik az illat, gyűjthetsz be faágakat az árusoknál, vagy a piacon szokott lenni rendszeresen fahulladék (főleg 24-én délelőtt), a kukák mellé teszik le, 1-2 hasáb, és tuti fenyőillat lesz a lakásban.
Ha ragaszkodsz a fenyőhöz, próbáld ki a lucfenyőt, annak tovább bírja a tűlevele. Alá nejlont vagy összeragasztott újságpapírt tehetsz, akkor nem kell a tűlevélbe lépkedni ha lebontod a fát, összecsomagolod, és kidobod.
akkor vegyél menórát :PPPP
egy csomó szép műfenyő van, nem tudom miért idegenkedsz tőle.
karácsony egy évben egyszer van, nekem igazán megér egy nagyobb hangvételű porszívózást.
amúgy ikeás "karácsonyfa" is jól néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!