Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek kb. mennyibe...

Szerintetek kb. mennyibe kerülne ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés
[link] html;jsessionid=407F30859650114264C10E05FA773734? article_id=169&page=1
2010. dec. 12. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
nem jó a link:(
2010. dec. 12. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

remélem most nem történt semmi a linkkel :D nemtudom hogy csináltam hogy szétesett :P

2010. dec. 12. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ez egy nagy hülyeség,

mert a matracot amin alszik valaki, azt hova teszed nappal??

(Ugye nem az összecsukható deszkán kellene aludni?)

Kis lakásba a kinyitható kanapé a megoldás,

vagy a falra felcsukható ágy.

2010. dec. 13. 02:40
 4/7 anonim ***** válasza:

"a matracot amin alszik valaki, azt hova teszed nappal??"

Ha nem csak vaktában válaszolnál, hanem megnéznéd a belinkelt oldalt akkor tudnád! A cikkben le van írva.

2010. dec. 14. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem annyira nem lenne olcsó, a zsanérok, a görgő,stb elég drágák, szerintem 50e körül.de ennyiért szerintem a szekrényágyak is kaphatóak ami ésszerűbb.
2010. dec. 14. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki,én tudom,hogy mi az: >nincs hely<.A ksiebb fiam évekig egy általam lambériából gyártott,felcsukható "ágyon" aludt.Úgy szereltem a falra,hogy felcsuktuk vele a 6cm-s szivacsot is.

Igaz,ez CSAK hétvégén volt így. Hétközben a nagyobb ágyában aludt,mert Ő kollégiumban volt.

Így az én véleményem kettős---drága-és kényelmetlen,instabil a mindennapi használatra-szerintem.

2010. dec. 14. 13:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát, akkor hanyagolom, köszönöm a kommenteket!

Nagyon kicsi a szobánk a párommal.. most kanapéágyat használunk, de borzasztóan kényelmetlen, ráadásul már szanaszét szakadt az állandó ki-be ráncigálástól :( És napközben is kéne több hely oda, dehát akkor marad így :)

2010. dec. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!