Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi ez a Kuláré Szag?

Mi ez a Kuláré Szag?

Figyelt kérdés

Helló Mindenki!

Most költöztünk új albérletbe és bizony a WC-be olyan bűz van amit sajnos nem lehet elviselni :(

Amúgy is egy nagyobb pottyanatnál el-el dugulgat de ez még elviselhető mert pumpa és vége.....azonban olyan szag van, hogy az elviselhetetlen és kimegy az előszobába is.

A lakás most lett felújítva a wc is kicsempézve, festve...ilyesmi. Van egy szellöző a falon. Mivel gondoltuk, hogy onnan jön a szag fogtuk és leragasztottuk. Ettől csak párás lett a levegő és a bűz továbbra is terjeng. A lakás a második emeleten van, alattunk egy emelet és földszint, felettünk még egy emelet. Az alattunk lakó szerint nála nincsen semmilyen szag és amikor a házi mindenes nénikét kérdeztem, hogy nem-e tud valamit akkor ugy tünt tudja miről beszélek és hablatyolt valami csövekről amiket ki kéne cserélni de nem igazán értettem miről beszél.

A munkahelyemen egy vizes kolléga magyarázott valamit, hogy van valami cső, csövek a wc mögött (bűzelvezető....de nem teljesen értettem

Esetleg tudja valaki mi lehet ez és mit lehet csinálni?

Köszi a segítséget

2010. dec. 11. 17:32
 1/6 anonim válasza:

a panelbe mindenhol van szellőztető

vagy valami beledöglött vagy nincs

szagolajtok utána :D

2010. dec. 11. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem került a helyére a wc, rendesen.

Hátső vagy alsó kifolyású?

2010. dec. 11. 18:46
 3/6 anonim válasza:
Ha van a fürdőben padlóösszefolyó akkor abba is kéne önteni vizet ha nincs benne. Onnan is jöhet a szag...
2010. dec. 13. 06:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Hátsó kifolyású!
2010. dec. 14. 08:30
 5/6 A kérdező kommentje:
van padlóösszefolyó de akkor nem kéne ott is büdösnek lennie?...csak a WC-be van ordenáré bűz!
2010. dec. 14. 08:32
 6/6 anonim válasza:
Meg próbálom elmagyarázni! Olvasom hogy a második emeleten van a lakás. Szerintem a probléma az, hogy amikor a víz lezubog, maga után vákumot szív,ezért elszívja a kagylóból a vizet. Igy fel tud jönni a bűz, próbálj mindig utána tölteni egy kis vizet. Van egy másik megoldás, valahol van agy csőcsonk ami el van tömődve. Ennek, a falon kívül kell lenni valahol. Írod hogy a lakást fel újították, lehet hogy bevakolták.
2010. dec. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!