Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kerékpárhoz szerszámok?

Kerékpárhoz szerszámok?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyiket érdemes megvenni:

1:

[link]

vagy 2:

[link]

Előre is köszi a segítséget!

2010. dec. 8. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit akarsz csinálni velük?

Én pl. egyiket sem venném meg.

Az alapvető dolgokhoz kell egy kis franciakulcs - ez tuti van a háztártásotokban - meg a hatszögletű kulcsok. Meg ragasztókészlet, de az pár 100 Ft és minden van benne, ami kell.

Szerintem érdemesebb akkor venni egy szerszámot, amikor szükséged van rá, ezeknek a dobozoknak egy jó része szerintem totál felesleges. Ugyan kinél nincs otthon egy sorozat csavarkulcs?

1-2 ezer Ft-ból megvannak azok a szerszámok, amiket _tényleg_ használ az ember. A többit csak akkor érdemes megvenni, ha megér neked plusz 10 ezret, hogy egy szép kis bőröndben vannak.

Mindezt persze egy átlagos kerékpárhasználó szemszögéből írtam :)

2010. dec. 8. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen noname, olcsó, kisbőröndös szerszámok gyakran olyan gyengék, hogy az első használatkor kicsorbulnak vagy eltörnek, az imbuszkulcs kerekre gyalulódik stb.

Amúgy nekünk is van valami ilyen, a törő-csorbuló szerszámokat folyamatosan rendesre kell benne cserélni, viszont én szeretem, mert szép rendben vannak benne a dolgok, látszik, ha valami eltűnt és nem kell kotorászni.

2010. dec. 8. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
ránézésre is silány anyagból készült szarok, iszonyat áron,de hát te tudod...
2010. dec. 9. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!