Kerékpárhoz szerszámok?
Szerintetek melyiket érdemes megvenni:
1:
vagy 2:
Előre is köszi a segítséget!
Mit akarsz csinálni velük?
Én pl. egyiket sem venném meg.
Az alapvető dolgokhoz kell egy kis franciakulcs - ez tuti van a háztártásotokban - meg a hatszögletű kulcsok. Meg ragasztókészlet, de az pár 100 Ft és minden van benne, ami kell.
Szerintem érdemesebb akkor venni egy szerszámot, amikor szükséged van rá, ezeknek a dobozoknak egy jó része szerintem totál felesleges. Ugyan kinél nincs otthon egy sorozat csavarkulcs?
1-2 ezer Ft-ból megvannak azok a szerszámok, amiket _tényleg_ használ az ember. A többit csak akkor érdemes megvenni, ha megér neked plusz 10 ezret, hogy egy szép kis bőröndben vannak.
Mindezt persze egy átlagos kerékpárhasználó szemszögéből írtam :)
Az ilyen noname, olcsó, kisbőröndös szerszámok gyakran olyan gyengék, hogy az első használatkor kicsorbulnak vagy eltörnek, az imbuszkulcs kerekre gyalulódik stb.
Amúgy nekünk is van valami ilyen, a törő-csorbuló szerszámokat folyamatosan rendesre kell benne cserélni, viszont én szeretem, mert szép rendben vannak benne a dolgok, látszik, ha valami eltűnt és nem kell kotorászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!