Ha ferde a fal, akkor a mosogató helyét hogyan vágassam ki?
Olyan munkalapod van, amit nem lehetett méretre vágatni, fix szélességű? Először a toldást kellene átgondolni, mert ha lefeded a lyukat, akkor már tudod "középre" rakni a mosogatót. Mi gránittal dolgozunk, ezzel próbálom gondolatban megoldani a dolgot.:
Ha egy 5x5 cm-s anyagból van a vízzáró (ez mondjuk elég vastag), de így legalább takarna. Alul 5 cm szélesen felfekszik, felül az élét pedig csak 2 cm vastagra hagynám és mondjuk 5 cm magasságúba vágnám így be ferdén - így nem 3 cm lesz a vízzáró magassága.
Ha feltudod tenni a vízzárót, akkor már ehhez képest lehetne középre szerkeszteni a mosogató kivágását.
El sem tudom képzelni, hogy milyen puklid van a falba, hogy ekkora résnek kell elmaradni. A legjobb lett volna méretre vágatni a lapot.
Nekem ez lenne az ötletem, de nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető a te esetedben. (Jól értettem-e a kérdést?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!