Lányok, szerettek barkácsolni? Ha igen, miket csináltatok eddig, ha nem milyen kreatív hobbijaitok vannak?
Én még soha életemben nem barkácsoltam, de mostanában kedvet kaptam hozzá!:)
Imádok varrni, kötni, sütni, főzni.:)
hát kb mindent:D
sütni, varrni, kötni kicsit, üvegmatrica, hímzés... AKÁRMIIII:)
klassz elfoglaltság:)
16L - te hány éves vagy?
Én is szeretek mindent, a fúrás-faragás-csiszolástól elkezdve a gyöngyökön át a főzésig és sütésig mindent ^^
Főleg a hobbi boltban kapható kellékekkel bíbelődöm el(gyertyaöntés, díszkészítés, decopage, stb), különösen így karácsony táján, mindent én csinálok: fára díszek, a szobai kellékek, a kinti kiegészítők, még a terítőt meg a párnahuzatot is én varrom a méterárusnál vett dolgokból. Jó érzés hogy valami születik a kezeim között.
Én feltettem a lakásba 12 m2 parafát a falra. 2 hetes meló volt. Hobbim még: minden télen átfestem a lakást, főleg a konyhát. A többi helyiség nem mindig kap totál festést, van, amikor csak rájavítok. Én csak télen tudok ilyennel foglalkozni, de már teljesen hobbimmá vált:))
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!