Milyen anyag van, amely teljesen vízálló, de szellőzik? (Felsőruházathoz kellene. )
Pár héttel ezelőtt ilyen kabátokat vettem a családomnak és magamnak, ami szélálló, vízálló és mégis jól szellőzik :
Nagyon jó meleg, mégis teljesen vízálló, múltkor a nagy havazásban már jól vizsgázott! :-DD
A fiamnak a 127-est vettem, ez egészen sötétkék színű, sokkal jobban néz ki, mint a képen!
Ezt az anyagot ISOTEX 5000-nek hívják.
Hello!
Ezt az anyagot aktívan lélegző anyagnak hívják. Ha jól tudom, a "Gore-Tex" is ilyen.
Nagyon drága, de működik. A cseppfolyós halmazállapotú vizet nem engedi át, azonban a légneműt (pára) igen.
Google-tól kérdezősködj tovább az "aktívan lélegző anyag", vagy "lélegző anyag" iránt.
Köszönöm a válaszokat!
Jónak tűnik az Isotex 5000 is!
A Gore-Texet ismerem, sőt, van ilyen csizmám :) A gondom az, hogy venni nem nagyon tudok, legalábbis nem találtam arra utalást neten, hogy valahonnan be lehet szerezni... Mert nekem maga az anyag kell, amiből ruhát lehet készíteni, nem a kész ruha. :/
Tudtok olyan helyet, ahonnan ilyen jellegű anyag kapható?
Hi!
Gore-Tex-es vagyok. Komolyabb méteráru boltban biztosan van. Itt egy példa:
Itt a termékek -> méteráru -> kb. lap alján van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!