Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az ágyak, kanapék hátulján...

Az ágyak, kanapék hátulján levő "tűzőgépkapocs-szerű" kapcsokat hogyan lehet pótolni?

Figyelt kérdés

Vannak olyan ágyak, kanapék, fotelok, stb... aminek az alján, hátulján (ahol már nem látszik) a hátsó anyagot (szövetfélét) kapcsok fognak rá, hasonlók mint a tűzőgépkapcsok.

Ilyet hol lehet szerezni és hogy lehet belőni, hogy úgy tartson mint új korában?

2010. dec. 2. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
kárpitoskapocs és ehhez tartozó kapocsbelövő kell hozzá
2010. dec. 2. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:

régifajta szétnyitható irodai tűzőgéppel is lehet így

rögzíteni.régen lambériára is ilyennel szoktak hirdetéseket kitűzni.

2010. dec. 2. 10:32
 3/8 anonim válasza:
pl. vasboltba lehet kapni, vagy barkácsboltba, szerszám boltba. olyan, mint egy tűzőkapocs, csak nagyobb. egy doboz kb 1000-2000 forint. én vettem már, ezért tudom. van hozzá tűzőgép is, olyan mint az irodai, csak 3x nagyobb. az olyan 2000-től felfelé a csillagos ég.
2010. dec. 2. 10:41
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 2. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

A kárpitoskapcsot is beverheted kalapáccsal (nekem is sikerült, pedig nő vagyok)

De ha nem akarsz, vagy nem tudsz ilyet venni meg lehet csinálni apró szöggel is (ilyennel is csináltam már) Nagyobb fejű rövid szöget veszel (felénk kékfejűnek mondják, de nem tudom, igazából mi a neve) és a feje alá teszel egy kis anyagdarabot alátétnek.

2010. dec. 2. 12:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget!

Szegeden tudtok mondani olyan boltot ahol lehet kapni ilyen kárpitoskapcsot és belövőt?

2010. dec. 2. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Barkácsboltban biztosan kapsz, obi meg ilyesmi, gondolom, van valami Szegeden.
2010. dec. 2. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél 'jancsi" szöget olyan feje van mint a gombának. Olcsóbb mint ezreket beáldozni a tüzőgépé azért a kis javitásért nem éri meg sztem. /ugy emlékszem kárpitosszögnek hivják/
2010. dec. 3. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!