Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez micsodából készült? Lehet...

Ez micsodából készült? Lehet ilyet venni? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés

Az az átlátszó huzal vagy mi, amiből megformázták. Nagyon tetszenek az ilyenek, de csak drágát láttam és arra gondoltam, hogy drótból meg csinálnám a vázat, ilyen kis ledes fényfűzért olcsón lehet beletenni, és már csak ez az átlátszó műanyag huzal valami kellene. De mi a fene az, És honnan lehet venni?

[link]

Ha a szarvasra kattintasz nagyobban látszik milyen is.

2010. dec. 1. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Ázsia centerben láttam hétvégén, nem tudom mennyi volt az ára, de volt ez szánkós télapósban, szarvasosban ilyesmi.
2010. dec. 1. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát még élőben nem láttam, de szerintem ez egy drót keretre (ez látszik) tekergetett vastag damilból készült izé.

És a világítás meg ledekkel van megoldva , tehát van benne elem is.

2010. dec. 1. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is tudom, hogy lehet ilyet kapni, azt is tudom, hogy ledesfénnyel van megoldva a világítás, benne is van mindez a kérdésben. És az is benne van, hogy az érdekel, hogy mi a jóég az vastag damilnak kinéző dolog. Valami akril valami, vagy mi?
2010. dec. 2. 05:56
 4/5 anonim válasza:
Esetleg átlátszó műanyag? És akkor benne van a led... :O
2010. dec. 3. 21:03
 5/5 anonim válasza:
Átlátszó akrill.
2010. dec. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!