Lehet valahol kapni lyukasztót, ami nagy kör alakú lyukat csinál (legalább 2cm átmérőjűt)?
2010. nov. 19. 14:30
1/8 anonim válasza:
sztem jobb papírboltban érdeklődj... de nemhiszem h lenne olyan ami ekkora lyukat csinál
2/8 A kérdező kommentje:
Eldobom az agyam, olyan hasznos választ adtál!
2010. nov. 21. 15:30
3/8 anonim válasza:
Ilyet barkácsboltokban, hobby alapanyag boltokban lehet kapni, vagy kreatív webshopokból rendelni. Keress rá, hogy a közeledben hol van kreatív bolt, ha nem találsz, akkor marad a webshop (sajnos a postaköltséggel együtt)
4/8 anonim válasza:
Énis eldobom az agyam h nemvagy képes használni a GOOGLE-t... ha annyira okos vagy gondolom megtudod oldani egyedül a bajod ;)
5/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod a választ, akkor ne írj légyszives. Hobbiboltokban sem árulnak ilyent, csk szivecskéset, virágosat stb, de nem kört. Akkor írj, ha tudod, hogy konkrétan hol árulnak Magyarországon.
2010. nov. 23. 07:39
6/8 anonim válasza:
Elnézést, nekem van ilyenem, és hobbiboltban vettem.
Bocsánat, hogy segíteni akartam...
7/8 A kérdező kommentje:
Azt mondjad melyikben. Egyébként lehet hogy valamikor árultak, a készletek folyamatosan változnak, és sok olyasmi van, amit ma már nem forgalmaznak.
2010. nov. 25. 09:41
8/8 anonim válasza:
Helyetted ne vegyük meg? Hol laksz, házhoz viszem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!