Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Argon 4.5-ös palackot cserélik...

Argon 4.5-ös palackot cserélik 4.6-ra?

Figyelt kérdés

Hozzájutottam egy SIAD-os 20 literes 4.5 argon palackhoz, most épp félig van, nyomáspróbája 5 éve lejárt. Ha kifogy, és elviszem cseréltetni, lesz vele probléma? A nyomáspróba díjával tisztában vagyok, a töltet mellé lesz még 28000 az itteni lerakatnál. Független lerakat, tehát az mindegy hogy Linde vagy SIAD pl. Meg mondom őszintén hogy amikor elhoztam, nem is figyeltem hogy 4.6 helyett 4.5-ös.

Vajon gond nélkül tudom majd cseréltetni?

márc. 28. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt csak a lerakat tudja megmondani, mert elég egyedi helyzetben vagy. Sajnos Messer és Linde palack esetén már csak bérpalack van, és sajátot nem is hajlandóak cserélni az ipari gázokat is forgalmazó vállakozók. Nekem is a saját Messer palackomat Siófokon sikerült cseréltetni, egy hegesztős boltban.
márc. 29. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!