SZOLNOK !! Régebben volt gondom a szaggal a lakásban és akkor kaptam egy nevet, aki esetleg meg tudná kamerával nézni a szennyvíz elvezető csövet, Szolnok Ispán krt-i cím volt. Tunda valaki segíteni ?
Akkor úgy tűnt, hogy megszűnt ez a gond, de most még rosszabb.
Mint kiderült, akkor a pince rész volt tele szennyvízzel.
Most inkább gázszagnak tűnt, volt kint szakember, de nem tudott bemérérni
semmit. Most nincs a pincében semmi. Ez a tizedik emeleti lakás. Mondták, hogy esetleg a héz melletti aknából jöhet vissza szag, mert a szennyvíz is onnan jött. Csak azt nem értem, hogy miért van büdös a lakás előtti részen a folyosón. ????? Először ott érződik. Aztán a lakás vécé részen.
Sajnos a háznak a vízszerelője, csak húzogatja vállát és közli hogy hááát a széljárás.
Most viszont inkább megnézetem, meg megvizsgáltatom hogy mi ez ?
Állítólag repedés van a nyolcadik emeleten... de akkor is.. az hogy jön ki a folyosóra ????? az elszívó nem műlödik.... Meg honnan jön ez az erős gázhoz hasonló szag. Már volt kint a Tigáz is... semmi
Közben sikerült megtalálni.
Aranyos István.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!