Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az alábbi két hegesztő közül...

Az alábbi két hegesztő közül melyik a jobb választás otthonai alkalmankénti használatra?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

jan. 16. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
A porbeles hegesztésről nem sok jót hallottam. A belinkelt gépek leírásából nem egyértelmű hogy védőgázzal használható. Ha CO csatlakoztatható, akkor akár még jó is lehet, bár az ilyen gép más árkategória.
jan. 16. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem CO-s egyik sem szerencsére. Nekem nem is kell, totál felesleges. Nem autókat akarok kasznizni napi 8 órában. Évente kb. kétszer venném elő a gépet. Erre felesleges palackot tartani meg komolyabb beruházás totál kezdő gépként.

Az elsőnek a kialakítása tetszik, meg hogy olyan dizájnos. A másodiknál az a szimpatikus hogy le lehet venni a porbeleshez való kábelt. Ha bármi gond van vele, lehet cserélni. A másiknál integrálva van.

jan. 17. 06:42
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Évente kétszeri használathoz felesleges venni bármilyen hegesztőgépet. Inkább kérj meg valakit hogy hegessze meg neked amit kell. Ahhoz hogy elfogadható varratot tudj csinálni, elég sokat kell gyakorolni.
jan. 17. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Oké és kit akasszak le, aki eljön hozzám hegeszteni?! Adjak fel apróhirdetést, vagy szólítsak le embereket az utcán?

Hol állítottam én olyat, hogy gyakorlat nélkül elsőre profi hegesztő leszek? Senki nem így születik, valahol el kell kezdeni.

jan. 17. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindegy, egyforma barkácsgép mindkettő. A fix munkakábel is cserélhető, csak néhány csavar fogja, de ennyi használat mellett sosem fog elkopni.
jan. 18. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!