Hogyan kell Dremellel polírozni?
Figyelt kérdés
Van Dremel polírkészletem. Pénzérmén próbáltam a polírozást, ott sikerült is, de amikor nagyobb felülelet kéne polírozni, akkor az nem lesz jó, mert csíkok maradnak benne. Ha a csíkos területen átmegyek, akkor körülötte jelennek meg újabb csíkok és így tovább. Mit csinálhatok rosszul?
És egyébként a compoundot milyen gyakran kell újrakenni? Az is feltűnt, hogy a polírfej nagyon hamar befeketedik, olyankor mindig le kéne tisztítani a szélét és újrakenni? Ennek a befeketedett rétegnek a visszakenődése okozhatja a felületen azokat a csíkokat?
ma 16:49
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz. A videókban babapopsira políroz mindenki. Nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan csinálják.
ma 17:37
3/7 anonim válasza:
Nehogy leírd mit akarsz polírozni, mert akkor jönne pár hasznos tanács is.
4/7 A kérdező kommentje:
Fémet.
ma 20:36
5/7 Gugu Gabor válasza:
Kicsit szűkíthetnéd hogy egy 747-es szárnya vagy egy horgászólom
6/7 A kérdező kommentje:
Most éppen egy kés pengéjét, de sok minden van még. Ami háztartásban előfordul. De nem értem mi köze ennek a kérdéshez. Engem az érdekel, hogy miért hagy nyomot a polírkorong.
ma 21:14
7/7 anonim válasza:
Lapos felületeket polír tárcsával kellene, az a kis pamacs, amit a géphez adnak csak ilyen gomb méretű apróságokhoz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!