Hogyan kell Dremellel polírozni?
Van Dremel polírkészletem. Pénzérmén próbáltam a polírozást, ott sikerült is, de amikor nagyobb felülelet kéne polírozni, akkor az nem lesz jó, mert csíkok maradnak benne. Ha a csíkos területen átmegyek, akkor körülötte jelennek meg újabb csíkok és így tovább. Mit csinálhatok rosszul?
És egyébként a compoundot milyen gyakran kell újrakenni? Az is feltűnt, hogy a polírfej nagyon hamar befeketedik, olyankor mindig le kéne tisztítani a szélét és újrakenni? Ennek a befeketedett rétegnek a visszakenődése okozhatja a felületen azokat a csíkokat?
Polírozás után töröld le a maradék pasztát! Ha rajtahagyod, úgy persze hogy csíkos marad ;-)
Fémet, főleg kést, még nem políroztam, keményfa csecsebecsét viszont igen, és nem voltak ilyen gondjaim. Polírpasztát "érzésre" adagolom, de nem szoktam spórolni. Ha többet hordok fel a gyapjúhengerre, a fölösleget úgy is szétfröcsköli. És alacsony fordulaton! Magas fordulaton az egészet szétfröcsköli, a hengert magát is.
Legalábbis a 130wattos olcsó kínai vacak, amit használok, az szétfröcsköli a hozzá adott olcsó kínai hengert. Eredeti Dremellel nincs tapasztalatom, de nem lehet akkora egetverő különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!