Sarokcsiszoló beszívja a ragadós port és ezért folyton leold benne a hőkioldó. Erre valami ötlet/megoldás?
Akác oszlopokat kérgezek vele, és a faforgáccsal együtt ilyen finom ragadós por is keletkezik amit besszív a gép.
Legalább is gondolom hogy azért csinálja azt hogy egyszer csak nem lehet bekapcsolni, csinálhatok vele bármit semmi életjelet nem ad, majd kb 10-20perc próbálkozás után hirtelen újra működik mint ha misem történt volna..
Megpróbálom azt hogy szétszedem, kifújatom kompresszorral.
Majd arra a részre ahol szívja a levegőt húzok egy zoknit, vagy harisnyát hogy legalább a nagyobb darabokat ne tudja beszívni.
Közel száz oszlopot kellene lekérgeznem, de ha folyton sztrájkol a flex akkor nagyon sokáig fog tartani..
Közbe egy alkalommal mikor megint nem ment, szétkaptam és kiderült hogy a kapcsolója mondta fel a szolgálatot.
Így vettem egy újat és a géptest azon részére ahol szívja a levegőt, húztam egy harisnyát, így egyelőre jónak tűnik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!