Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Sarokcsiszoló beszívja a...

Sarokcsiszoló beszívja a ragadós port és ezért folyton leold benne a hőkioldó. Erre valami ötlet/megoldás?

Figyelt kérdés

Akác oszlopokat kérgezek vele, és a faforgáccsal együtt ilyen finom ragadós por is keletkezik amit besszív a gép.

Legalább is gondolom hogy azért csinálja azt hogy egyszer csak nem lehet bekapcsolni, csinálhatok vele bármit semmi életjelet nem ad, majd kb 10-20perc próbálkozás után hirtelen újra működik mint ha misem történt volna..

dec. 7. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a porszívó túlmelegedéskor csinálta ezt. Nálad nem lehet, hogy túlmelegedés miatt kapcsol le, aztán ha hűlt egy kicsit vissza lehet kapcsolni.
dec. 7. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyakori takarítgatás.Én beton,követ vágok vele.menet közben kifúvatom komresszorral.
dec. 8. 03:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Megpróbálom azt hogy szétszedem, kifújatom kompresszorral.

Majd arra a részre ahol szívja a levegőt húzok egy zoknit, vagy harisnyát hogy legalább a nagyobb darabokat ne tudja beszívni.

Közel száz oszlopot kellene lekérgeznem, de ha folyton sztrájkol a flex akkor nagyon sokáig fog tartani..

dec. 8. 07:33
 4/5 bamboochatheone ***** válasza:
Ennyi oszlophoz szerezz be még egy gépet, aztán amíg az egyik pihen dolgozik a másik. A munka végén pedig lesz két géped.
dec. 14. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Közbe egy alkalommal mikor megint nem ment, szétkaptam és kiderült hogy a kapcsolója mondta fel a szolgálatot.

Így vettem egy újat és a géptest azon részére ahol szívja a levegőt, húztam egy harisnyát, így egyelőre jónak tűnik a dolog.

dec. 15. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!