Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fafaragáshoz (állatfigurák,...

Fafaragáshoz (állatfigurák, gnóm meg hasonló) milyen fafajta jó, illetve hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés

Helo!

Megtetszett a fafaragás videókból, gondoltam én is kipróbálom, két kisebb rókát már sikerült is csinálnom, de ezek elég kemény falécből voltak, eléggé szenvedős volt.

Hol, milyen fajta puha fa lenne jó ilyen faragásra? Ha lécben hosszabb, azt le tudom vágni, de nem ilyen méter x 3 méteres fali dísz lebeg a szemem előtt, pici, apróbb falécek hobbi célra (kb 10cmx3x3cm amiket most nézegetek), a mostaniba a kezem lassan beletörik :D

tegnap 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Csináld akkor fenyőből, az elég puha farigcsálni. Megveszel egy barkácsáruházban egy szálat a neked megfelelő méretben és elvagdalod.

[link]

tegnap 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz, most találtam a pincében egy keményebb fát, méretre pont jó volt, de már 15 perce próbálok kifaragni egy sapka formát, kb 1/3áig jutottam :D
tegnap 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: Nyugi, nem sprint, maraton :-)
tegnap 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!