Mennyibe kerül a homokszórás?
Köszönöm a tippeket.
Azért kérdeztem, a homokfúvást, mert ahogy írtam a kromofág, drótkorong, dörzspapír és társain már túl vagyok. Eredménytelenül.
Talán még a benzinlámpa tűnik járhatónak, de az meg nekem nincs.
Eléggé patt helyzet.
#4.
Ez is megfordult a fejemben....
Talán ha kertes házban élnék, akkor még lenne helye a kamrában/lomosban/pincében, de belvárosi panel a harmadik emeletén, nem annyira.
Különben nem tudom, hogy mennyibe kerül egy ilyen berendezés, de valószínű hogy egyetlen varrógép állvány fémtiszta állapotáért, nem igazán nyereséges befektetés.
Azért köszönöm az ötletet.
#6.
Szerintem ha ilyen tipusú lennék, és ha volna hozzá a helyem, felszereltségem, akkor nem egy varrógép állvány rendbetételével bíbelődnék, hanem kisgépek felújításával foglalkoznék.
Ugyanis még mindig csak egy (értsd 1!) darab virágtartó elkészítése a célom.
El nem tudom képzelni, mit használhattak a gyárban, de ezen az öntöttvas állványon, egy üvegesre keményedett, fényes fekete vastag réteg található.
Sokféle bevonattal találkoztam már, de ilyen nyomorult, szívós, rideg felületkezeléssel még nem. 😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!