EUR raklap van valamivel kezelve vagy esetleg ragasztó van használva hozzá?
Figyelt kérdés
Mennyire természtes állapotot mutat?nov. 21. 16:12
1/16 anonim válasza:
Változó szerintem, hogy kezelik-e valamivel, ragasztót nemigen használnak hozzá, mert minek, szögelik.
2/16 anonim válasza:
Hőkezelve van általában(vírus/penész ellen), de az akkor releváns, ha újan veszed. Extra anyagokkal nincs lekezelve tudtommal.
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor végülis, ha bogrács alá pakolunk ( tüzelünk) ilyen fát akkor az nem gond.
nov. 21. 19:26
4/16 anonim válasza:
#3: Ha valamivel kezelték azt úgyis megérzed, mert büdös lesz. De a tesómék raklappal fűtenek, sose mondta, hogy ilyen gondjuk lenne.
5/16 anonim válasza:
Az egy utas raklapokat nem, de az EUR raklapokat gombaölő szerrel itatják át. Égés közben rákkeltő vegyületek keletkeznek.
6/16 A kérdező kommentje:
Vajon a mindennajainkban mihez hasonlíthatóak ezek a vegyületek?
nov. 21. 21:10
7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként erről hol olvashatok infót. Azt találtam, hogy hőkezeléssel gombamentesítik. Meg ami használhatatlan, faaprítékot darálnak belőle.
nov. 21. 21:15
8/16 anonim válasza:
Ezek gyakorlatilag a gyomirtó és rovarirtó szerek közeli rokonai. A füst belélegzése a tüdő sejtjeit károsítja, lenyelése vastagbélrákot okoz.
9/16 A kérdező kommentje:
Ezt honnan tudod egyébként?
Ezt találtam még:
raklapok újrahasznosítása fontos környezetvédelmi szempont. A fa raklapokat lehet újrahasznosítani papír és fűtőanyag előállításához, míg a műanyag raklapokat újra lehet használni új termékek előállításához vagy darabolni és ezt követően újra felhasználni.
nov. 21. 21:18
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!